• Lenen 

  Er zijn vele manieren waarop u geld kunt lenen, bijvoorbeeld een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

  Doorlopend krediet

  Een doorlopend krediet is een zeer flexibele manier van lenen, maar ook meer onzeker. Door het gemak van het lenen en de lage en lange aflossing komen veel mensen moeilijk van een dergelijke lening af. Een doorlopend krediet is het meest geschikt om te gebruiken voor korte financiële tekortkomingen.

  Persoonlijke lening

  Een persoonlijke lening een lening waarbij per maand een vast bedrag afbetaald wordt gedurende een vaste looptijd tegen een vaste rente. De persoonlijke lening is daarom in vergelijking met het doorlopend krediet weinig flexibel en dwingt om af te betalen.

  Hessels & Hessels geeft advies en kan bemiddelen voor diverse banken.

  Banksparen

  Banksparen is geïntroduceerd met als doel een alternatief te bieden voor de levensverzekering waarmee u een aanvullend pensioen kunt opbouwen. Ook wanneer u een lopende lijfrenteverzekering met of zonder beleggingen heeft en u niet tevreden bent over het rendement of kostenstructuur is het mogelijk deze om te zetten naar een bankspaarekening.

  Bij banksparen wordt het spaarbedrag op een geblokkeerde rekening bij een bank gestort. Het spaartegoed is pas na een bepaalde tijd en voor bepaalde doelen op te nemen. De inleg op de bankspaarrekening is, indien u voldoende jaarruimte heeft, fiscaal aftrekbaar. Wij geven u graag advies over de diverse mogelijkheden.

  Bij Hessels & Hessels is het ook mogelijk een financieel plan te laten maken. U krijgt dan inzicht in diverse financiële situaties bij overlijden, pensioen en eventueel arbeidsongeschiktheid.