• Anne Hessels

  Anne is sinds 1992 bij Hessels & Hessels werkzaam. In 2007 heeft hij het bedrijf overgenomen. Anne geeft adviezen op gebied van hypotheken, aanvullende pensioenen, overlijden en arbeidsongeschiktheid. Anne ontvangt u graag op kantoor.

  linkedin

  Erwin van Berkel

  In 2011 heeft Erwin de overstap gemaakt naar Hessels & Hessels. Hiervoor was hij werkzaam als hypotheek- en verzekeringsadviseur. Bij Hessels & Hessels is hij allround verzekeringsadviseur. 

  Lucia Noorman

  Lucia is sinds 1992 verbonden met Hessels & Hessels. Door haar jarenlange ervaring heeft zij alle binnendienstwerkzaamheden wel uitgevoerd en je kunt met recht spreken over een allround medewerker. Op dit moment is zij o.a. verantwoordelijk voor de afhandeling en begeleiding van schadegevallen.

  Diana Raap

  Diana is een allround medewerker met meer dan 25 jaar ervaring. In het verleden heeft zij gewerkt bij een verzekeraar en bij een financieel adviseur. Bij Hessels & Hessels geeft zij verzekeringsadvies aan particulieren en is een aanspreekpunt voor lopende hypotheekzaken.

  Pieter Hessels

  Pieter, de oprichter van Hessels & Hessels, is in 2007 commissaris van het kantoor geworden. Hij moet eigenlijk genieten van zijn pensioen maar kan het niet laten het bedrijf op administratief gebied te ondersteunen.